Het Reglement

 

 

De omgeving garandeert de rust die velen op prijs stellen. Het is ter wille van de leefbaarheid op onze camping noodzakelijk te herinneren aan enkele afspraken. U doet ons en andere gasten een groot genoegen indien u samen deze kampeer regels naleven.

 

 

Huisvuil; dient uitsluitend in dichtgebonden zakken te worden gedeponeerd in de grote zwarte container. Ook de kleine etensrestjes, bij de afwas plaats in kleine zakjes dicht geknoopt in de container ( OTTO )

 

Afvalwater; betreft het milieu, dus uw leefomgeving. Gooi het water dus niet in de omgeving van caravan of tent en ook niet in de sloot. Gebruik geen afwasmiddel dat het milieu aantast.

 

Chemische toiletemmers; kunnen geleegd worden in de daarvoor aangegeven plaats. Probeer het gebruik van chemische vloeistoffen te beperken.

 

Toiletten; gebruiken we samen, wees dus na elk verblijf trots op een schoon toilet.

 

Schoonmaken toiletgebouw; ‘s morgens tussen 10.30 en 11.30 uur en ’s avonds tussen 22.00 en 22.30 uur. Wij zouden het zeer op prijs stellen als u daar rekening mee kunt houden. Het werkt dan sneller en veiliger.

 

Beplanting; is rond onze camping aangebracht om tent en caravan te onttrekken aan het oog van andere genieters van ons mooie landschap. Respecteer het groen en snoeien is slechts toegestaan in overleg met de beheerder.

 

Huisdieren; worden in overleg toegelaten en aangelijnd gehouden. Uitlaten buiten de camping en zorg ervoor dat campinggasten en onze buren geen hinder ondervinden van uw huisdier. DUS, POEP IN DE SLOOT !!!

 

Rusttijd; is op onze camping van 22.30 tot 07.00 uur. Besef dat het geluid van radio en televisie in deze rustige omgeving al gauw als storend wordt ervaren. Zorg dat niemand last van u en de uwen heeft. Een spelletje kan worden gespeeld, kies daarvoor steeds een plek op voldoende afstand van tent of caravan.

 

Skelters en fietsjes en andere speeltoestellen mogen de kinderen vrij gebruiken, als deze maar weer worden binnen gezet na gebruik.( ‘s avonds voor 22.00 uur )

 

Koffie en ijs verkoop; Koffie is zelfbediening. Kinderen zonder begeleiding mogen niet in het koffiehoekje komen. Ijs is te koop bij de receptie.

 

Boeken; staan ook in de speelschuur, wij gaan ervan uit dat u de geleende boeken bij uw vertrek weer in de boekenkast terug zet.

 

Parkeren; is niet toegestaan op de camping. Daarvoor is een ruime parkeergelegenheid.

 

Gasten; mag u natuurlijk ontvangen, maar ook zij dienen de regels in acht te nemen. Overnachtende gasten betalen hetzelfde tarief. Bezoekers betalen 1 euro p.p.p.d.

 

Aansprakelijkheid; voor vernieling, beschadigen, vermissing e.d. van zich op de camping bevindende goederen of ongevallen van mens en dier aanvaarden wij niet. Voor verzekering bijvoorbeeld van, uw tent of caravan tegen storm, brand, diefstal e.d. dient u zelf te zorgen. Dus, het betreden van camping, speeltoestellen, speelschuur, geitenschuur, konijnenhok, met alles erop en eraan is allemaal uw EIGEN RISICO.

 

Vertrek; ’s morgens voor 11.00 uur. Het gras kan dan in één keer gemaaid worden voordat de nieuwe gasten komen. Wilt u langer blijven overleg dit vroegtijdig. De avond voor de dag van vertrek graag afrekenen tussen 18-00 en 19.00 uur.

 

Annuleren van de vakantie:  Als u maximaal 1 week van te voren de vakantie wilt annuleren kan dit kostenloos en krijgt u de aanbetaling weer terug. Mocht u eerder willen vertrekken is dat op uw eigen kosten en wordt tot en met de dag u geboekt hebt verrekend en dient u dat te betalen.

 

Het hek aan de straat; Word na 23:15 uur gesloten, mocht u later weer komen kunt u het zelf openen en weer sluiten. Zit niet op slot.

Online-reserveren-buttonlRondWifi

Mini camping de Paardebloem
Reininksweg 16
7562 PJ Deurningen
(Navigatie via Oldenzaal)
Tel. : 0541-539139
E-mail :Internetbureau: IE-Webdesign.nl